CPI Imobiliare

Peste 20 de expozanți, dezvoltatori și reprezentanți ai unor instituții financiar-bancare, participă la primul târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale de pe piața din Cluj-Napoca. 

Dezvoltatorii prezintă, în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, la „Expo Top Ansambluri Rezidențiale” locuințe variate, oferta disponibilă cuprinzând atât apartamente în zone centrale ale orașului Cluj-Napoca și penthouse-uri, cât și proiecte ferite de aglomerația urbană, ansambluri de case și proprietăți pasive.

Participanții pot beneficia inclusiv de prețuri speciale pentru unele dintre locuințele din oferta expozanților, valabile doar în cele patru zile de eveniment.

Wings-Studium Green, Trifoiului 24, Campeador Residence, Colina Nouă și Duplexo se numără printre expozanții târgului imobiliar.

„După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar realizat în Cluj-Napoca, aducem în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultos. Obiectivul expoziției este oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieţei imobiliare din Cluj-Napoca şi de a facilita vizita celor interesaţi de o achiziţie sau o prospectare eficientă. Expoziția se va concretiza și într-o revistă cu prezentarea ansamblurilor rezidențiale locale ce au în ofertă o varietate de tipuri de apartamente’’, spune Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

„Expo Top Ansambluri Rezidențiale” se desfășoară în zona de foodcourt din Vivo Mall Cluj-Napoca. Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00-21:00. Excepție va face doar ziua de duminică, atunci când vizitatorii sunt așteptați la târg în intervalul 10:00-20:00.

Expoziția imobiliară este organizată de Kipina și Vivo Mall, cu sprijinul Maurer Panoramic și Hexagon. Imobiliare.ro este partener media „Expo Top Ansambluri Rezidențiale”.